Efficiënt, zorgeloos werken als doel

HALM ICT-diensten ziet IT als een middel. Efficiënt, zorgeloos werken zien wij als doel. Alles dat wij doen voor klanten moet zich uiteindelijk vertalen naar gemak, functionaliteit en vertrouwen op de werkplek.
Wij vertalen deze visie in een verfrissende aanpak, met concepten die gebruikers van IT systemen dienen.De nadruk ligt bij HALM ICT-diensten op goed contact met onze klanten, waarbij er veel aandacht is voor uw wensen, manier van werken en de samenstelling van uw automatisering.

Voor wie werk ik?

Sinds 2002 hebben veel bedrijven en zelfstandigen de werkwijze van HALM ICT leren kennen. Allerlei vragen, hoe klein ook, zijn aanleiding geweest tot het opbouwen van een langdurige en goede relatie. Soms is maar weinig nodig om ICT goed te laten blijven lopen, vooral als het gaat om het ondersteunen van ZZP’ers en kleine bedrijven. Ook als zelfstandigondernemer wil je verzekerd zijn van adviezen over de laatste ontwikkelingen en wil je in zo weinig mogelijk tijd zoveel mogelijk verbetering zien in je ICT mogelijkheden.

Mijn klanten zijn o.a. grafisch vormgevers, fotografen, schrijverscollectieven en advocatenkantoren. Ook voor zelfstandigen in de zorg, coaching en communicatie werk ik vaak.  Voor het midden- en kleinbedrijf bied ik extern systeembeheer, waar er vroeger een interne beheerder was. Op projectbasis werk ik voor banken, verzekeraars en zorginstellingen.

Die afwisseling houdt me scherp. Het vertalen van grote mogelijkheden naar kleine bedrijven is altijd een mooie uitdaging.

Hoewel het bedrijfsleven mij als medewerker prima is bevallen, merk ik dat ‘je eigen koers bepalen’ mij meer brengt. Door zelf aan het roer te staan kan ik nastreven wat ik bepalend vind voor het prettig samenwerken met klanten: heldere afspraken maken, goede kwaliteit nastreven, prettig contact hebben.

Als zelfstandige ben ik teruggekomen bij mijn grote passie: het doorgronden van ICT. Veel organisatorische of technische problemen heb ik in allerlei opdrachten al vaker zien langskomen. Aan de andere kant ben ik ook een creatieve puzzelaar die niet zomaar opgeeft als mij een nieuwe uitdaging wordt voorgelegd.