Systeembeheer

professionele dienstverlening

Bij HALM ICT-diensten krijgt u professionele dienstverlening: snelle service, concurrerend tarief, veel parate kennis, transparante werkwijze en flexibiliteit in het maken van afspraken.

De nadruk ligt bij HALM ICT-diensten op goed contact met onze klanten, waarbij er veel aandacht is voor uw wensen, manier van werken en de samenstelling van uw automatisering.

Met meer dan 25 jaar ervaring in Systeem beheer op Apple en Microsoft gebied adviseren wij u over software, hardware, uitbreidingen, netwerken, servers en de aanschaf van apparatuur.

Ook buiten deze technische arena zijn wij actief, o.a. met het creëren van templates voor o.a. Word, PowerPoint, Pages en Keynote. Vanzelfsprekend kunnen we een rol van betekenis spelen bij het implementatie proces van huisstijl templates in grote en kleine organisaties.


ervaring in zeer uiteenlopende opdrachten Door onze ervaring in zeer uiteenlopende opdrachten voor onze opdrachtgevers, zijn wij in staat u snel en concreet te helpen. Of het nu gaat om verbetering, vernieuwing of het oplossen van problemen.

  • HALM ICT-diensten richt zich voornamelijk op zelfstandigen en het MKB.
  • Wij begrijpen ‘kleine’ ondernemers omdat wij dit zelf ook zijn.
  • We kennen de problemen en we zorgen voor oplossingen die pragmatisch zijn.
  • Wij hebben geen onderhoudscontracten of strippenkaarten omdat we weten dat onze klanten daar niet bij gebaat zijn.

Ons klanten

Ons klanten zijn o.a. zelfstandige professionals in zeer uiteenlopende gebieden, waaronder grafisch vormgevers, fotografen, schrijvers en advocaten. Ook doen wij succesvolle opdrachten voor de advocatuur, het bankwezen, consultancy firma’s, verzekeraars, zorginstellingen, etc.

Voor omvangrijke bedrijven bieden wij tevens verbeteringstrajecten aan voor IT personeel.